Výsledok dokonalého pôsobenia veku, hrozienok, čakania, miešania a merania : tieto všetky faktory prispievajú k výrobe tohto nektáru zo sušeného hrozna Merlot a Pignolo. Rastliny Merlot sa zozbierajú pri najlepšom dozrievaní, potom sa usadia na proces sušenia, destemované, drvené, fermentované, macerované a nakoniec jemne stlačené a prepravované do nádrží z nehrdzavejúcej ocele, kde zostávajú viac ako rok. Potom sa zmiešajú s dokonale vyváženým percentom hrozna Pignolo, historického a vzácneho typu viniča Friuli; ktoré je vhodné práve na dlhé zrenie. Hrozno Pignolo sa zberá, keď je úplne zrelé, potom sú destemované, rozdrvené a ponechané kvasiť sa: víno starne po dobu 12 mesiacov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.