Jedlo, Strana 5

z čerstvej hovädzej sviečkovice, podávaný miešaný. *Odporúčané víno: Antinori - Villa Antinori Chianti Classico Riserva*

pomaly pečené jahňacie lýtko so zemiakovým pyré a baby zeleninou. *Odporúčané víno: Vinum Nobile - Alibernet*

Pripravený do ružova (medium-rare) podávaný s pyré z fazuliek edamame, wasabi, čerstvým mangom, jarnou cibuľkou, quinoa & marakujovo-sezamovou omáčkou *Odporúčané...

Taleggio, Pecorino, Gorgonzola, Parmesan / Prosciutto, Spianata, Coppa Stagionatta, Cacciatore & figové chutney–pre 2-3 osoby *Odporúčané víno: Parusso- Barolo*

z uruguajskej sviečkovice s lahodnou maslovo-smotanovou omáčkou a hranolkami. *Odporúčané víno: Vinárstvo Miro Fondrk - EL & FI III Private Reserve*

Z uruguajskej sviečkovice na smotanovo-kuriatkovej omáčke s pečeným zemiakom plneným slaninou a cheddarom (1,7,9) 200g Odporúčané víno/ Recommended wineDolce Vera Amarone Della...