Hlavné menu, Strana 2

s terinou z kuracích pŕs. *Odporúčané víno: Stefano Vampari - Ghemme*

vyprážané a podávané s domácou tatárskou omáčkou *Odporúčané víno: Vigna del Sole - Prosecco Superiore Brut DOCG*

*Odporúčané víno: Blandys - Madeira Bual 10 Y.O.*

nátierka z cíceru a sezamu so zeleninovými tyčinkami a chrumkavým toastom. *Odporúčané víno: Babich - Black Label Sauvignon Blanc*

a pikantno-sladkou omáčkou HOT *Odporúčané víno: Dr. Loosen - Riesling Kabinett Bernkasteler Lay*

z belgickej čokolády s malinovým coulis a domácou zmrzlinou z manga a šafranu 120 g / obsahuje: 1, 3, 7, 12

s pikantno-sladkou omáčkou *Odporúčané víno: Dr. Loosen - Riesling Kabinett Bernkasteler Lay*

jemne pálivá kokosová polievka s kuracím mäsom, shitake hríbikmi, koriandrom a ryžovými rezancami *Odporúčané víno: Dr Loosen Riesling Kabinett Bernkasteler Lay*

krevety s wasabi omáčkou, s avokádom, majonézou, limetkou & sezamom *Odporúčané víno: RS Gelber Muskateller*

tradičné bryndzové halušky so škvarenou slaninkou

s bryndzou, quinoa, špargľou, šalátovými listami, pošírovaným vajíčkom a šampiňónmi *Odporúčané víno: Vigna del Sole Prosecco Superiore Brut DOCG*

na maslovo-vínovej omáčke s píniami & parmezánom. *Odporúčané víno: Mavín (Martin Pomfy) - Triple White*